Kirsten Callesen får autismepris 2022


Kirsten skriver:
Hvor er det stort at mærke, at man er værdsat, at blive påskønnet, at få sat en pris på sig, at blive anerkendt ??
Det skete for mig på dette års SIKON ’22, Landsforeningen Autismes årlige autismekonference, hvor et udvalg havde valgt årets modtager af Autismeprisen på baggrund af alle medlemmers stemmer.
Nu går året på hæld og jeg har mærket så meget fællesskab rundt omkring i landet i familierne, hos autisme lokalforeninger, i skoler og institutioner, på Christiansborg og i kommuner, hos mange af regionernes psykiatriske afdelinger og senest som en af oplægsholderne ved KL Social 2022.
Det er en ære at modtage en pris af dem som kender én, og jeg ser frem til 2023, hvor jeg vil fortsætte arbejdet med min “ekstraordinære indsats for at skabe bedst mulige vilkår for mennesker med autisme spektrum forstyrrelse”.
Der er så meget at gøre og én ting ved jeg, – at jeg er en del af et kæmpe hold af ildsjæle på tværs af landet , som alle gør en ekstraordinær indsats ?? Det er talt af hjertet og med respekt for alle de mange autister, pårørende, fagpersoner og samarbejdspartnere jeg er heldig at kende.