Afklaringssamtaler og vejen videre

Psykologisk Ressource Center tilbyder afklaringssamtaler til personer, familie, eller pårørende, som gerne vil finde ud af, hvordan de skal komme videre og hvilken hjælp og støtte de skal orientere sig efter.

Når først en selv eller ens pårørende er blevet udredt med en Autisme Spektrum Tilstand eller ADHD/ADD, så har de fleste en forventning til, at denne viden åbner dørene for hjælp og støtte.

Men de fleste kommer til at erfare, at man faktisk selv skal gøre en stor indsats, for at finde ud af, hvad der nu skal ske. Psykologisk Ressource Center bliver ofte kontaktet af personer som søger råd og vejledning, og vi tilbyder en struktureret samtale, hvor vi tager udgangspunkt i den enkelte persons erfaring, diagnose, styrker og ønsker.

Målet med en afklaringssamtale er at støtte personen eller familien i, hvordan de bedst kommer videre i forhold til kommune, skole og institution, pårørende, selvforståelse og nyorientering. En afklaringssamtale tager cirka 1,5-2 timer og efter mødet laver konsulenten en sammenskrivning af de emner, der er blevet talt om. På denne måde kan man få et kvalificeret udgangspunkt at agere ud fra i tiden som følger en diagnostisk udredning.

En afklaringssamtale koster 3.000 kr. og kan foregå på en af vores kontorer eller hjemme hos personen/familien.

Hvis du er interesseret i en afklaringssamtale, kan du kontakte vores visitation på:

Tlf: 3116 6305

Email: visitation@psyk-ressource.dk

eller på denne kontaktformular

Læs mere om vores visitation her

Pris: Kr. 3.000,-

Kontakt os

– om opstart af afklaringssamtale og vejen frem

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.