Selvforståelseskursus for voksne

Hvis man får en autisme eller ADHD/ADD diagnose som voksen, har man ofte brug for at lave en nyorientering i sit liv. SFK for voksne kan være en hjælp i denne proces.

At få en Autisme- eller ADHD/ADD diagnose som voksen, kan både bringe lettelse, men det kan også skubbe til den grundlæggende forståelse af, hvem man er, og hvad man kan klare, det kan være svært at navigere og finde en farbar vej. 

I selvforståelseskurset for voksne sætter vi fokus på selvforståelse i tre kerneområder: karriere, familie og personligt. 

Vi går på opdagelse i din personprofil på jobbet, med strategier til håndtering af dagligdagens opgaver, ledelse opad til egen ledelse og ledelse udad til egne kolleger eller teams. Ud fra din personprofil, vil vi finde strategier til at mindske stress og udbrændthed i jobbet. 

Vi tager afsæt i dit liv, med familie og din dagligdag. Gennem forskellige metoder fra bl.a. coaching og kognitiv terapi søger vi at styrke din bevidsthed om de muligheder, du ikke har set endnu og samtidig hjælpe dig til at omsætte dem til brugbare strategier. 

Selvforståelseskurset handler om dig, din personlighed, dit intellekt, den måde som autismen eller ADHD’en er på i dig. Derfor tager vi udgangspunkt i dig, som du ser dig selv, det du kommer fra, og der hvor du gerne vil hen. 

Selvforståelseskurset for voksne består af 14 samtaler, som bliver individuelt tilrettelagt for hver person.

Hvis du er interesseret i et Selvforståelseskursus for voksne, kan du kontakte vores visitation på:

Tlf: 3116 6305

Email: visitation@psyk-ressource.dk

eller på denne kontaktformular

Læs mere om vores visitation her

Pris: Kr. 16.500,-

Kontakt os

– om opstart af Selvforståelseskursus for voksne

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.