“At flytte hjemmefra”-rådgivning

En af de store udfordringer for de fleste unge mennesker i livet, det er at flytte hjemmefra og begynde at klare sig selv.

Hvis man har Autisme og/eller ADHD/ADD, så er der ofte en lang række særlige hensyn, man skal være opmærksom på. Forældre har ofte bemærket en lille bekymring over, hvordan det kommer til at gå med økonomi, rengøring, madlavning, hygiejne og sociale relationer. For den unge, kan det være en længe ventet begivenhed at løsrive sig fra forældrene samtidig med, at det kan skabe stress i livet over, hvordan man skal klare sig selv.

Psykologisk Ressource Center har specialiseret sig i at hjælpe med i processen, når den unge skal flytte hjemmefra, hvor både forældre skal give mere slip på det direkte ansvar, og hvor den unge skal vide sig respekteret i egne valg, men også vide sig sikker i, at forældrene bakker op om processen.

Hvis du som pårørende gerne vil drøfte de mange overvejelser og tanker om, hvordan det skal foregå med den begyndende løsrivelse, så er du velkommen til at kontakte os.

Hvis du er ung, og har drømme og ønsker om at flytte hjemmefra, men er i tvivl om hvordan det skal ske, så vil vi gerne hjælpe med processen.

 

Hvis du er interesseret i “At flytte hjemmefra”-rådgivning, kan du kontakte vores visitation på:

Tlf: 3116 6305

Email: visitation@psyk-ressource.dk

eller på denne kontaktformular

Læs mere om vores visitation her

Pris: Kr. 1.200,- pr.time

Kontakt os

– om opstart af “At flytte hjemmefra”-rådgivning

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.