Kirsten Callesen

Psykolog

2160 4601

kca@psyk-ressource.dk

Kirsten Callesen er autoriseret psykolog og har siden 1997 specialiseret sig inden for autismeområdet gennem sit arbejde og videreuddannelser.

Kirsten er innovativ indenfor autisme-området og har startet Psykologisk Ressource Center i 2001. Hun samarbejder med mange forskellige psykiatriske afdelinger og bliver brugt som rådgiver i mange kommuner.

Kirsten har specialiseret sig i arbejdet med Autisme Spektrum Tilstande, ADHD/ADD og tilstande som angst, traume- og belastningstilstande, PDA (ekstrem kravundgåelse) og spiseforstyrrelser.

Kirsten var en af de første i Danmark til at identificere og arbejde med pigeprofilen på autisme-området.

Kirsten er medforfatter på KAT-kassen og startede i 2004 Pionergrupperne og har senest været med til at udvikle Systemizer.

Kirsten har i april 2014 været med til at starte Søstjerneskolen som er en højtspecialiseret dagbehandlingsskole på Østerbro i København.

Kirsten har taget en række videreuddannelser i ind- og udland, blandt andet i behandling af traume- og belastningstilstande, neurofeedback, meditation og Havening.

Kirsten står for VITA-uddannelsen (Vejleder, Instruktør og Terapeut på Autisme- og Adhd spektrene, samt for vores Autisme og traumeuddannelse.