Gå til indhold

Vi tilbyder

Psykologisk Ressource Center har en række tilbud, som du kan orientere dig om her.

Vi tilbyder rådgivning i form af samtaler til enkeltpersoner, par og familier, supervision til fagfolk, samt en lang række kurser og workshops til både privatpersoner og fagpersonale.

Klik på de forskellige overskrifter nedenfor og se, hvilke tilbud der passer til dit/jeres behov, og ring eller send en mail, så vi kan tilrettelægge et tilbud netop til dig/jer. Vi kan arrangere alle kurserne i hele landet, og udbyder også ofte kurserne i Århus.

Alle vore kurser kan holdes som huskurser.

 

Se alle vores planlagte kurser her:

Kursusoversigt

Pionergrupper

Pionergrupperne er et tilbud til alle forældre, som har et eller flere børn med autisme, Aspergers syndrom, GUA eller tilsvarende gennemgribende udviklingsforstyrrelser.

 

Pionergrupperne tilbydes desværre ikke længere. 

“Pionergrupperne” er et kursusforløb, der strækker sig over seks måneder.

Forældre tilbydes her rådgivning dels via hjemmebesøg og dels i grupperegi for ca. 6 forældrepar per gruppe. Kurset er udviklet i samarbejde med Handicapcenteret i Københavns Kommune i 2004. Kurset indeholder også workshops, hvor forældrene bliver bekendte med forskellige værktøjer, som kan støtte barnets dagligdag, så som Boardmaker, KAT-kassen, og at skrive Sociale Historier. Forældrene møder på kurset voksne med en Autisme Spektrum tilstand, og de møder mange andre forældre, som de kan netværke med og dele deres erfaringer, bekymringer og spørgsmål med.

Behovet for kurser, rådgivning og anden støtte til pårørende inden for dette felt er meget stort.

 

 

 

Læs mere