Gå til indhold

Styrkebaseret tænkning – at møde andre gennem dine styrker

Af den

strengthsfinderPsykologisk Ressource Center og Systemizer.biz kan præsentere et helt nyt kursus, der tager udgangspunkt i menneskers personlighed og stærke sider. Vi glæder os til at se den forskel, som det kan gøre i mange menneskers liv.

I mange år er personer med Aspergers syndrom og autisme blevet mødt i de udfordringer, som de står i, men ikke i deres styrker. Dette kursus sætter fokus på denne side og hjælper til at blive klædt på til at tale og arbejde styrkebaseret.

På dette kursus bliver du introduceret til den styrkebaserede tænkning. Du bliver introduceret til to værktøjer, der kan hjælpe dig med at beskrive din personlighed (MBTI) og dine styrker (Strengthsfinder).

Kurset er for forældre, fagpersoner og personer, som selv ønsker et større kendskab til at bruge den nye viden til at fokusere på styrker, som en måde at håndtere udfordringer og som ønsker at give denne viden videre til deres børn eller de unge, som de arbejder med til hverdag.

Kurset strækker sig over to dage, hvor første dag giver en grundlæggende introduktion til, hvordan du kan lære dig selv og andre at tænke styrkebaseret. Du får en grundlæggende introduktion til MBTI (Myers-Briggs Type Indikator) og Strengthsfinder og hvordan de kan bruges i hverdagen til at beskrive dig selv eller andre. På første dag er det muligt at få supervision til at tage begge tests.

På den anden dag gennemgår vi MBTI-testen og Strengthsfinder testen og viser, hvordan hver deltager kan bruge sin nye viden til at tale styrkebaseret og fungere bedre personligt og i samspil med andre, fordi der skabes en bedre forståelse for andres personlighedstyper og styrker.

Læs mere

Vores første kursus finder sted den 31. Maj 2013 kl. 9.30-14.00 og 14. Juni 2013 kl. 9.30-15.30, men klik ind på vores kursusside og find de aktuelle kurser. Læs mere om kurset her.