Gå til indhold

Nyhedsbrev fra Psykologisk Ressource Center

Af den

Nu er sollyset endelig stærkt tiltagende, og jorden er fuld af forårstegn! Sne og is er smeltet og vandet væder jorden, og liv pibler frem alle vegne.

Vi mennesker er så afhængige af og påvirkelige af vore omgivelser, og særligt mennesker med Autismespektrumtilstande oplever en miljø sårbarhed: er man i et miljø, der fremmer vækst og trivsel i ens liv, eller er man i et miljø, hvor man må være i en vinterlignende dvaletilstand for at overleve?

I Psykologisk Ressource Center tager vi menneskers miljø sårbarhed alvorligt, og vi ønsker at støtte op om at hver enkelt menneske lever i omgivelser, der matcher vedkommendes personlighed og profil, således at trivsel muliggøres og selvværdet styrkes.

Tony Attwood

En person, der i høj grad er fortaler for anerkendelsen af mennesker med autismespektrumtilstandes unikke evner og gaver, er den verdenskendte psykolog Tony Attwood. Med en sjælden varme og respekt underviser Tony Attwood om de mange facetter af livet med Aspergers syndrom, og vi er derfor utrolig glade for at tilbyde vores 2-dages konference d. 26. – 27. maj med Tony.

Konferencen henvender sig til både fagfolk og personer, der har Aspergers syndrom og til deres pårørende.

Læs mere: Tony Attwood konference

VITA efteruddannelsen

Arbejder du med mennesker med autismeprofiler, hvad end det er børn eller voksne, og savner du nogle gange flere konkrete redskaber med god teoretisk forankring i dit arbejde? Så er VITA efteruddannelsen noget for dig! Lige nu er 2. årgang af af VITA-kursister i fuld gang med efteruddannelsen, og endnu engang oplever vi stor tilfredshed blandt kursisterne.

Næste VITA-hold starter op i efteråret 2011, så begynd allerede nu at undersøge med din arbejdsplads, om det kan være en mulig efteruddannelse for dig!

Læs mere: VITA-kursus

Besøg vores hjemmeside, og kig på vores øvrige tilbud og ressourcer

Mange forårshilsner fra teamet i Psykologisk Ressource Center