Gå til indhold

VITA update 2016

En dag med den nye CAT-kit web app og et lille tema om Autisme og traume adfærd

Kære alle VITA deltagere

Så er det endelig blevet tid til en VITA update dag, hvor primær fokus bliver introduktion til vores nye elektroniske web baserede KAT-kasse app – som hedder CAT-app’en. Der kommer også et lille oplæg om Autisme og traume, et emne som er begyndt at fylde mere i hverdagen hos mange, som er berørt af autisme eller arbejder inden for feltet.

Vi kan blive en hel del deltagere og derfor er dagen planlagt til at være på Herlev Sygehus i det lille auditorium oppe på 1. etage.

Det koster 850 kr. at deltage på VITA update dagen inklusiv forplejning og login til CAT-app’en (som dækker 12 mnds. forbrug). CAT-app’en bliver normalt solgt direkte gennem vores hjemmeside på www.cat-kit.com og kan ikke købes via App store. Når man er tilmeldt, så sender vi faktura til den enkelte deltager og når den er betalt, så sender vi login til CAT-app’en. Det er en god ide, at lege lidt med app’en og se et par af introvideoerne inden d. 26. august, så man har lidt forhåndskendskab.

Alle skal huske deres bærbare computere, ipads eller andre tablets, så vi kan arbejde direkte med app’en. Man kan følge med på facebook her og blive inspireret af indlæggene :-)

CAT-kit app

Der vil også være anledning til lidt intern opdatering på de forskellige hold i frokostpausen :-)


Program

09:00-

Morgenkaffe og brød

09:30

Introduktion til CAT-app'en - husk din egen bærbare eller ipad :-)

10:45

Pause

11:05

Videre intro til CAT-app'en

12:00

Frokost - tal med dine VITA-kolleger og udbred netværket :-)

12:45

Videre intro til CAT-app'en

14:00

Pause

14:20

Autisme og traume

Er der en særlig sårbarhed i forhold til traume adfærd hos mennesker på autismespektret, som giver udslag i angst, depression, selvskade, spiseforstyrrelser, PDA, tilknytningsforstyrrelser? Er der en sammenhæng mellem problemer med at regulere egne følelser og følsomhed i forhold til tidlige traumer, som tager afsæt i autismesårbarhed? Der lader til at være en stigning af fastlåsthed og vægring af skole- og uddannelse hos flere af de velbegavede unge på autismespektret, hvordan skal vi hjælpe dem videre - og kan vi gøre noget? Og er der en sammenhæng mellem tidlige traume adfærd og senere fastlåsthed? Der er mange hypoteser i spil og vi er i gang med de indledende faser i at opklare, om viden om tidlige føle og sanse traumer hos unge på autismespektret, kan medvirke til at skærpe forståelse og tilgangen.

15.15

Debat og udveksling af tanker

15.30

Afrunding og tak for i dag.Oplysninger

Pris

Kr. 850,- inkl forplejning og CAT-app

Lokalitet

Herlev Sygehus, Lille Auditorium
Herlev Ringvej 75, 2730 Herlev

Kursusleder

Kirsten Callesen
Psykolog

Tilmelding