Gå til indhold

Styrkebaseret tænkning

strengthsfinderI mange år er personer med Aspergers syndrom og autisme blevet mødt i de udfordringer, som de står i, men ikke i deres styrker. Dette kursus sætter fokus på denne side og hjælper til at blive klædt på til at tale og arbejde styrkebaseret.

På dette kursus bliver du introduceret til den styrkebaserede tænkning. Du bliver introduceret til to værktøjer, der kan hjælpe dig med at beskrive din personlighed (MBTI) og dine styrker (Strengthsfinder).

Kurset er for forældre, fagpersoner og personer, som selv ønsker et større kendskab til at bruge den nye viden til at fokusere på styrker, som en måde at håndtere udfordringer og som ønsker at give denne viden videre til deres børn eller de unge, som de arbejder med til hverdag.

Kurset strækker sig over to dage, hvor første dag giver en grundlæggende introduktion til, hvordan du kan lære dig selv og andre at tænke styrkebaseret. Du får en grundlæggende introduktion til MBTI (Myers-Briggs Type Indikator) og Strengthsfinder og hvordan de kan bruges i hverdagen til at beskrive dig selv eller andre. På første dag er det muligt at få supervision til at tage begge tests.

På den anden dag gennemgår vi MBTI-testen og Strengthsfinder testen og viser, hvordan hver deltager kan bruge sin nye viden til at tale styrkebaseret og fungere bedre personligt og i samspil med andre, fordi der skabes en bedre forståelse for andres personlighedstyper og styrker.

Der er 1 uge mellem første og anden kursusdag.

De 2 kursus dage for næste kursus er d. 9. marts og d. 16. marts 2016

 

 


Oplysninger

Målgruppe

Fagfolk, forældre, studerende

Pris

3.200 kr. for begge kursusdage (forplejning, tests og materialer er inkluderet)

Lokalitet

Psykologisk Ressource Center
Øster Søgade 32, 4. sal, 1357 København K

Kursusleder

Peter Dyhr
konsulent

Tilmelding