Gå til indhold

Hjernen – introduktionskursus – Århus

Hvad er der så interessant ved hjernen?

Undrer du dig over, hvordan hjernen virker og hvordan autisme, ADHD, angst eller stress ser ud i hjernen, så er introduktionskurset i hjernen lige noget for dig.

På dette kursus får du svar på de fleste spørgsmål omkring hjernen, dens opbygning, brug og hvad der sker i hjernen, når det hele går galt.

Kurset er målrettet personer, der arbejder med børn, unge og voksne, som har diagnoser, men også privatpersoner (forældre, unge), som gerne vil vide mere.

Workshoppen består af en generel introduktion til hjernen – hvad skal man vide for at kunne fortælle om hjernen. Du får både en klinisk og en narrativ gennemgang, som giver et godt indblik i måden at kommunikere kompliceret information på en enkel måde, uden at miste kvaliteten.

Du får svar på spørgsmål som: Hvad er neurologisk og funktionelt kendetegnende for en hjerne med en gennemgribende udviklingsforstyrrelse? Hvordan kan denne viden bruges i samtaler med personer som har autisme eller Aspergers Syndrom? Hvorfor er det en god ide at have samtaler ud fra viden om hjernens funktion, når vi skal tale om selvindsigt og diagnoser med børn, unge og voksne med autisme eller Aspergers syndrom?

Målet er at deltagerne skal blive klædt på til at turde snakke om hjernens funktion og få lyst til at få meget mere viden, frihed og sprog til at tale om, hvordan et af vores vigtigste organer fungerer og påvirker vores personlighed og udvikling.

Køb billet her

Nedenstående tilmelding er kun for kommuner og offentlige institutioner med EAN-fakturering


Program

09:30

Velkomst kaffe og the – Generel introduktion til hjernen

10:15

Pause.

10:30

Gennemgang af hjernen ud fra den opdaterede autisme forskning

12:00

Frokost

13:00

Introduktion til at have samtaler med børn og unge på autismespektret ud fra viden om hjernen – inkl. øvelser

14:00

Pause

14:15

Konkrete øvelser om at tale om hjernens funktion og selvindsigt

15:00

Evaluering og afslutningOplysninger

Målgruppe

Fagfolk og forældre

Pris

1.600,- kr (inkl. forplejning og materialer)

Kursusleder

Peter Dyhr
konsulent

Tilmelding