Gå til indhold

Angst og Autisme / Odense

Introduktion til at arbejde med angstproblematikker hos personer med ASF

Personer med ASF (autisme spektrum forstyrrelser) oplever ofte at deres hverdage er fyldte med uforudsigelige oplevelser, som påvirker deres nerve- og sansesystemer på en gennemgribende måde, og dette leder ofte til en angst tilstand, som kan være svær at håndtere.

Dette kursus giver en generel introduktion til de forskellige angsttyper og hvordan de kommer til udtryk hos personer med autisme. Kurset gennemgår forskellige cases og giver indblik og inspiration til forældre og fagfolk, så man for mulighed for at afprøve forskellige strategier sammen med de personer man har i sin omsorg.

Angst er ofte set som ledsagende tilstand, når en person har autisme, og det er vigtigt at have redskaber til at hjælpe personerne til at håndtere deres angst. Kurset veksler mellem teoretisk gennemgang af angsttyper og hvordan man kan arbejde med disse og praktiske øvelser, hvor deltagerne skal prøve at bruge nogle af mestrings strategierne, som kan bruges til bedre at forstå og mestre angst hos personer med ASF.

Kurset afholdes i Odense, nærmere informatiom om lokation kommer snarest


Oplysninger

Pris

1.600,- kr (inkl. forplejning og materialer)

Kursusleder

Anne Mette Rosendahl Rasmussen
Konsulent

Tilmelding