Gå til indhold

Hjernen – introduktionskursus / Vejle

På denne workshop vil du lære, hvordan du kan fortælle om hjernen til børn og unge med autisme eller Aspergers syndrom – så det giver mening for dig selv og de personer du taler med.

Workshoppen består af en generel introduktion til hjernen – hvad skal man vide for at kunne fortælle om hjernen? Hvad er neurologisk og funktionelt kendetegnende for en hjerne med en gennemgribende udviklingsforstyrrelse? Hvordan kan denne viden bruges i samtaler med personer som har autisme eller Aspergers Syndrom? Hvorfor er det en god ide at have samtaler ud fra viden om hjernens funktion, når vi skal tale om selvindsigt og diagnoser med børn, unge og voksne med autisme eller Aspergers syndrom?

Det giver meget mere mening for personer på autismespektret at tale om sig selv ud fra en konkret viden. På workshoppen får deltagerne viden og ideer til at forklare om logikken bag den psyko-logiske, fysio-logiske og neuro-logiske måde hjernen fungerer på.

Målet er at deltagerne skal blive klædt på til at turde snakke om hjernens funktion og få lyst til at få meget mere viden, frihed og sprog til at tale om, hvordan et af vores vigtigste organer fungerer og påvirker vores personlighed og udvikling.

Workshoppen henvender sig til forældre og fagfolk, som gerne vil lære en alternativ måde at have samtaler med personer med autisme om deres autisme ud fra en neuropsykologisk og kognitivt perspektiv.

Kurset afholdes i Vejle, nærmere information om lokation kommer snarest


Oplysninger

Pris

1.600,- kr (inkl. forplejning og materialer)

Kursusleder

Anne Mette Rosendahl Rasmussen
Konsulent

Tilmelding